Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Budeme se snažit je vyřizovat v co nejkratším termínu.

Krabice N.2 - 2 Pralinky, mléčná a tmavá čokoláda od Michel Cluizel

Sortiment pralinek z tmavé a mléčné čokolády od mistra čokolád Michel Cluizel.

Můžeme doručit do:
3.12.2020
1 - 3 dny
Kód: 28397
Značka: Bosfood
109 Kč
Kategorie: Čokolády

Sortiment pralinek z tmavé a mléčné čokolády.

Složení: Cukr, kakao, kakaové máslo, krém, mandle, lískové oříšky, stabilizátor (sorbitolový sirup), invertní cukr, emulgátor (řepkový lecitin), bourbon vanilkový lusk.

Skladujte na chladném a suchém místě mezi + 16 ° C a + 18 ° C.

Odpovědný podnikatel: Manufakture CLUIZEL

Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorická hodnota 2420 kJ / 579 kcal
Tuk 42,86 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26,83 g
Sacharidy 41,98 g
z toho 34,9 g cukru
Bílkoviny 5,76 g
Sůl 0,06 g

Skladujte v chladu a suchu při + 16 °C až + 18 °C.
Alergeny: pšenice, vejce, ořechy, mléko. ořechy, mléko.
Země původu: Francie

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie byla založena roku 1948 Michelovými rodiči. Dnes nabízí pod vedením Michel Cluizel mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandartní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Ochranná známka „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny,“), kterou si nechal Michel Cluizel patentovat, zaručuje, že ve svých produktech používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr, přírodní Bourbon vanilku, bez sójovvého lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: