Švestkový likér Premium - Umeboshi Dento s celými plody, Choya 0,7l

Švestkový likér jemné vůně a vynikající chutě je vyrobený z japonských švestek "UME" a jemně ochucen japonskými  "shiso" listy.

Můžeme doručit do:
25.4.2024
1 - 3 dny
Kód: 4518
Značka: Bosfood
1 146 Kč
Kategorie: POTRAVINY

Švestkový likér je vyrobený z japonských švestek "UME" a jemně ochucen japonskými  "shiso" listy. Shiso, také zvané Perilla jsou jedním z nejdůležitějších koření v Japonsku, které dává likéru zvláštní chuť. Umeshu Dento má jemnou vůni a vynikající chuť.

Složení: Ume ovoce, cukr, alkohol z cukrové třtiny.

Obsah alkoholu: 17% obj.
Vyrobeno v Japonsku.
Vlastnosti: Obsah alkoholu 17% obj.,
Nutriční informace nejsou vyžadovány.

Odpovědný podnikatel: Choya Umeshu Germany GmbH

Švestky Umeboshi jsou peckovité plody ovocného stromu (ve skutečnosti se pokládá za odrůdu meruňky),  které rostou v Japonsku. Plody nelze konzumovat syrové přímo ze stromu. Plody se nejdříve omyjí a pak se suší na rýžových rohožích několik dnů a nocí. Poté se nakládají s červenými lístky rostliny Shizo a s mořskou solí. Nechávají se několik let v dřevěných kádích fermentovat. Velmi silný léčebný účinek umešvestek objevili v Číně již před tisíci lety. Přesto že umešvestky pocházejí z Číny, lepší kvality dosahují v Japonsku. Japonské švestky rostou na specifických půdách a klimatu, proto obsahují více přírodních kyselin a minerálů.

Obsah: 700 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu