Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Budeme se snažit je vyřizovat v co nejkratším termínu.

Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro ...
Varianta
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: SPS1479M1000 SPS1479M60 SPS1479M250 SPS1479M120 Zvolte variantu
Značka: Salvia Paradise
1 818 Kč 135 Kč 509 Kč 257 Kč od 135 Kč

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnostifunkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 465 kJ/350 kcal

Bílkoviny

4,32 g

Tuky

1,44 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

90 g

- z toho vláknina

10 g

- z toho cukr

60 g

Sodík

0 g

Draslík

912 mg (45,60 %)*

Vápník

28,8 mg

Železo

1,44 mg

Vitamin C

31,68 mg (39,60 %)*

* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy

Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: