Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Budeme se snažit je vyřizovat v co nejkratším termínu.

Jiaogulan Matcha Thailand

Antioxidant, čistí organismus od škodlivých látek, normální hladina cukru v krvi, při překyselení žaludku, kardiovaskulární systém, podporuje krevní oběh, funkci cév, udržení hodnoty tlaku.

Varianta
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: SPS1569M50 SPS1569M1000 SPS1569M250 Zvolte variantu
Značka: Salvia Paradise
299 Kč 3 800 Kč 1 223 Kč od 299 Kč
Kategorie: Bylinné prášky
Jiaogulan Matcha Thailand
Tip

Jiaogulan Matcha Thailand je jemně mletý ženšen pětilistý, který pochází z jihovýchodní Asie, z Thajska. Jedná se o nejvyšší sortu.
Připravuje se z něj chutný nálev, který dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého. Je nazývaný bylinou nesmrtelnosti. Patří do skupiny antioxidantů, má schopnost čistit organismus od škodlivých látek.

Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi, má vliv na zdraví jater. Pomáhá při překyselení žaludku udržuje neutrální pH. Blahodárně působí na kardiovaskulární systém, podporuje krevní oběh, přispívá k normální funkci cév a napomáhá udržet správné hodnoty tlaku. Jiaogulan podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Tradiční užití:
Doporučujeme vyzkoušet přípravu ve stylu Matcha Tea: Do misky čavan vložíme 1 vrchovatý čašak (cca 1 g) a zalijeme vodou o teplotě 75 °C. K vyšlehání použijeme bambusovou metličku zvanou časen. Jakmile dostatečně rozmícháme, podáváme.

Jestliže nemáme k dispozici výše uvedené náčiní, kvalitní jiaogulan matchu si připravíme smísením čtvrt čajové lžičky (cca 1 g) se 150 ml vody o 75 °C a vyšleháme metličkou. Můžeme použít shaker. Vyzkoušejte přípravu ledového čaje smísením čtvrt čajové lžičky jiaogulan matchy s 150 ml kvalitní studené vody v shakeru. Protřepáváme půl minuty a poté podáváme.

Země původu: Thajsko

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: