Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Budeme se snažit je vyřizovat v co nejkratším termínu.

Psyllium mleté 150g

Psyllium – Plantago ovata – ve formě jemně namletého prášku. Výhodou prášku je rychlé a snadné užití! Psyllium je vytrvalá bylina s krátkým oddenkem dorůstající výšky až 60 cm. Slupky jsou získávány ze semen indického jitrocele rostoucího téměř po celém s...
Můžeme doručit do:
27.11.2020
Skladem
Kód: SPS1207
Značka: Salvia Paradise
129 Kč
Kategorie: Bylinné prášky
Hmotnost: 0.16 kg

Psyllium – Plantago ovata – ve formě jemně namletého prášku. Výhodou prášku je rychlé a snadné užití!

Psyllium je vytrvalá bylina s krátkým oddenkem dorůstající výšky až 60 cm. Slupky jsou získávány ze semen indického jitrocele rostoucího téměř po celém světě.

Díky své schopnosti zvětšovat svůj objem dokáže zaplnit a uspokojit i hladový žaludek. Vzniklý gel působí příznivě na trávicí trakt.

Užívání psyllia je vhodné při snaze o normalizaci hladiny cholesterolu v krvi.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Tradiční užití:
Jednu čajovou lžičku rozmícháme ve 250 ml vody a rychle vypijeme. Užíváme ráno na lačno a večer před spaním. Psyllium lze přidat do jogurtů i ovocných šťáv. Každou dávku je nutné zapít větším množstvím vody. Maximální doporučená dávka 10 g denně (cca 5 lžiček).


TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: