Nůž Japan Sahimi Sekiryu 21cm
Kvalitní lehký japonský nůž pro pro řezání ryb, masa nebo zeleniny na velmi tenké plátky.
Kategorie: | Kuchyňské náčiní |
---|
Pro Sashimi
Kvalitní lehký japonský nůž pro úpravu potravin.
Tyto japonské filetovací nože jsou speciálně vyrobeny pro řezání ryb, masa nebo zeleniny na velmi tenké plátky. Otevřené otvory udržují vzduch v procesu řezání, v důsledku čehož se řezaný produkt nepřilepí k sobě.
Rzměry: čepel: 21,5cm
Tipy pro použití:
- Nůž udržujte pomocí utěrky
- Zaostřete nože správně plochým brusným kamenem
- Před použitím dřevěná rukojeť potřete olejem, aby do dřeva nepronikla žádná vlhkost
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.