Valrhona mučenková (maracuja) specialita s kakaovým máslem, čokoládové pecky, 250g
Kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou strukturou čokolády. Hodí se k ořechům a exotickému ovoci, hodí se k šafránu, mátě, sečuánskému pepři a vanilce.
Kategorie: | Cukrářské suroviny |
---|
Přípravek z kakaového másla a šťávy z mučenky.
Inspirace maracuja kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou strukturou čokolády. Hodí se k ořechům a exotickému ovoci, hodí se k šafránu, mátě, sečuánskému pepři a vanilce.
Může být použita jako každá jiná poleva, je ideální pro krémy a ganache.
Valrhona svými ovocnými polevami otevírá svět nekonečných tvůrčích možností pro všechny čokoládové umělce, kteří se chtějí odlišit od konkurence. Inspirace Maracuja kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou texturou čokolády.
Couverture je čokoládová poleva, ve které je velká část kakaového másla studená, je tvrdší než běžná čokoláda a roztavená je tekutější.
Nejjednodušší způsob, jak roztavit couverture, je v kotli umístěném v misce s horkou, nevařící vodou. Pokud přijde do styku s vodou, po ochlazení již neztvrdne a pokud jej přehřejete, ztratí svůj lesk a objeví se hrudky.
Použijte couverture jako polevu z pevné čokolády na sušenky a koláče, připravte si pralinky a různé čokoládové ozdoby.
Složení: cukr, kakaové máslo 32,8%, sušená šťáva z mučenky 17,3% (cukr, mučenka), emulgátor: slunečnicové lecitiny.
Skladujte na chladném a suchém místě mezi + 16 °C a + 18 °C.
Alergeny: obiloviny, ořechy, mléko, sójové boby.
Odpovědný podnikatel: VALRHONA
Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorická hodnota 2321 kJ / 556 kcal
Tuk 34 g
z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 61 g
z toho cukr 60 g
Vaječný bílek 1 g
Sůl <0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.