Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Budeme se snažit je vyřizovat v co nejkratším termínu.

Valrhona Inspiration mučenková (maracuja) specialita s kakaovým máslem, čokoládové pecky, 250g

Kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou strukturou čokolády. Hodí se k ořechům a exotickému ovoci, hodí se k šafránu, mátě, sečuánskému pepři a vanilce.

Můžeme doručit do:
10.12.2020
1 - 3 dny
Kód: 28421
482 Kč

Přípravek z kakaového másla a šťávy z mučenky.

Inspirace maracuja kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou strukturou čokolády. Hodí se k ořechům a exotickému ovoci, hodí se k šafránu, mátě, sečuánskému pepři a vanilce.

Může být použita jako každá jiná poleva, je ideální pro krémy a ganache.

Valrhona svými ovocnými polevami otevírá svět nekonečných tvůrčích možností pro všechny čokoládové umělce, kteří se chtějí odlišit od konkurence. Inspirace Maracuja kombinuje intenzivní a lahodně kyselou chuť mučenky s jedinečnou texturou čokolády.

Couverture je čokoládová poleva, ve které je velká část kakaového másla studená, je tvrdší než běžná čokoláda a roztavená je tekutější.

Nejjednodušší způsob, jak roztavit couverture, je v kotli umístěném v misce s horkou, nevařící vodou. Pokud přijde do styku s vodou, po ochlazení již neztvrdne a pokud jej přehřejete, ztratí svůj lesk a objeví se hrudky.
Použijte couverture jako polevu z pevné čokolády na sušenky a koláče, připravte si pralinky a různé čokoládové ozdoby.

Složení: cukr, kakaové máslo 32,8%, sušená šťáva z mučenky 17,3% (cukr, mučenka), emulgátor: slunečnicové lecitiny.

Skladujte na chladném a suchém místě mezi + 16 °C a + 18 °C.

Alergeny: obiloviny, ořechy, mléko, sójové boby.
Odpovědný podnikatel: VALRHONA

Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorická hodnota 2321 kJ / 556 kcal
Tuk 34 g
z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 61 g
z toho cukr 60 g
Vaječný bílek 1 g
Sůl <0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: