Texturizér agazoon (agar-agar / E406) Biozoon 350g
Zahušťovadlo, želírující činidlo nebo stabilizátor.
Kategorie: | Molekulární kuchyně |
---|
Zahušťovadlo, želírující činidlo nebo stabilizátor.
Agazoon® obsahuje agar-agar (E 406), který se získává z buněčných stěn některých druhů řas nebo mořských řas. Je to polysacharid (= vícenásobný cukr) a je k dispozici jako bílo-žlutý nebo šedý prášek.
Agazoon® lze použít jako zahušťovadlo, gelovací činidlo nebo stabilizátor. Po varu dobře funguje ve studených nebo teplých tekutinách a gelech. V potravinářském průmyslu se agar-agar používá k výrobě měkkých karamelů, slaniny, pusinek, glazury, fondánu, náplní, džemů, tavených sýrů, jogurtů, zmrzliny, želého a konzervovaného masa. V domácnosti jej lze použít jako vegetariánskou náhražku želatiny.
Složení: Agar gelující agar (E406), maltodextrin.
Skladujte v suchu a neuchovávejte při teplotě nad + 35 °C.
Obsahuje dávkovací lžíci.
Vlastnosti:
Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty.
Odpovědný podnikatel: biozoon GmbH
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.