Dijonská hořčice jemná a pikantní Fallot
Dijonská hořčice Fallot v tradiční kameninové nádobě, která zajišťuje optimální konzervaci a zachovává její charakteristickou chuť, vyrobené v Dijonu ve Francii.
Kategorie: | Omáčky, kečupy, hořčice |
---|
Ideální k ochucení pečení a pokrmů připravovaných na pánvi. Vhodné i pro vinaigrettes, marinování, grilovanému masu nebo k uzeninám.
Dijonská hořčice Fallot v tradiční kameninové nádobě, která zajišťuje optimální konzervaci a zachovává její charakteristickou chuť, vyrobené v Dijonu ve Francii. Rodina Fallotova vyrábí hořčice od roku 1840, dnes se těší celosvětové reputaci pro mimořádnou kvalitu. Pro výrobu jsou použita vybrané semena vysoké kvality a poté jsou zpracovávana v tradičním kamenném mlýnu.
Složení: Voda, hořčičná semínka, ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, acidifikátor: kyselina citronová, koření.
Produkt z Francie. Alergeny: SO2, hořčice.
Odpovědní podnikatelé: ETS FALLOT SARL, 31 FAUBOURG BRETONNIERE, 21200 BEAUNE, Frankreich.
Kategorie: Trvanlivé
Přepravní hmotnost: 0,3 kg
EAN: 3230140002436
Energetická hodnota kj/kcal: 681/164
Alergeny: 12 SO2 A SIRIČITANY, 10 HOŘČICE
Bílkoviny g: 7,4 g
Cukry g: 2,5 g
Nasycené mastné kyseliny g: 0,8 g
Organický: Ne
Sacharidy g: 3,0 g
Sůl g: 6,4 g
Tuky g: 12 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.