Japonské švestky - umeboshi, solené, 1000g
Japonské švestky rostou na specifických půdách a klimatu, proto obsahují více přírodních kyselin a minerálů.
| Kategorie: | POTRAVINY |
|---|---|
| EAN: | 4970110615028 |
Japonské švestky, solené.
Složení: švestky, sůl.
Vhodný zdroj minerálů, stopových prvků a enzymů, vhodné i v těhotenství.
Švestky Umeboshi jsou peckovité plody ovocného stromu (ve skutečnosti se pokládá za odrůdu meruňky), které rostou v Japonsku. Plody nelze konzumovat syrové přímo ze stromu. Plody se nejdříve omyjí a pak se suší na rýžových rohožích několik dnů a nocí. Poté se nakládají s červenými lístky rostliny Shizo a s mořskou solí. Nechávají se několik let v dřevěných kádích fermentovat. Velmi silný léčebný účinek umešvestek objevili v Číně již před tisíci lety. Přesto že umešvestky pocházejí z Číny, lepší kvality dosahují v Japonsku. Japonské švestky rostou na specifických půdách a klimatu, proto obsahují více přírodních kyselin a minerálů.
Léčivá síla Umeboshi: Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 nesmíme podávat žádné informace, které obsahují zdravotní tvrzení.
Užívání: Konzumujeme denně 1/4 až 1/2 švestky do jídla nebo necháme rozplynout v ústech. Konzumujeme-li umeboši pravidelně, můžeme si zachovat slabě zásadité pH krve (asi 7,35), které je důležité pro udržení dobrého zdravotního stavu. Síla tohoto zásaditého účinku umešvestek je způsobena vysokým obsahem zásaditých minerálů a přítomností důležité kyseliny citrónové.
Skladovat v chladu, suchu a chránit před světlem.
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do jednoho měsíce.
Vyrobeno v Japonsku.
Výživové údaje na 100 g
Kalorická hodnota 152 kJ / 36 kcal
Tuk 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 6,8 g
z toho cukr je 6,8 g
Protein 1,1 g
Sůl 13,7 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.