Směs na chléb Mlynářský chléb, Blattert Mühle 1kg
7 druhů semen - pšenice, žito, špalda, zelená zrna špaldy, proso, oves a pohanka. Bez konzervačních látek, jemné mletí.
Kategorie: | POTRAVINY |
---|
Mlýn Blattert vyrábí mouky a obilné výrobky té nejvyšší kvality. Nepoužívají se žádné konzervační látky a provozovatelé kladou důraz na vícestupňové a jemné mletí cenného obilí. Celostní ekologické myšlení a láska k přírodě jsou pro tento mlýn přirozenou věcí. Pro výrobu mlynářského chleba (smíšený chléb s přídavkem 7 druhů semen - pšenice, žito, špalda, zelená zrna špaldy, proso, oves a pohanka) je třeba kromě směsi na pečení (1 kg) 680 ml teplé vody a 1/2 kostky droždí.
Složení: pšeničná mouka, žitná mouka, 7-druhů obilí (špalda, žito, pšenice, zelená žito, proso, oves, pohanka), jodidovaná sůl.
Pokyny pro přípravu: Potřebujete další 1/2 krychle kvasnic nebo 1 balení sušených kvasnic a asi 640 ml vody. Hněteme asi 30 minut, tak dlouho, aby těsto nebylo lepkavé a tvořilo vzuchové bubliny. Z těsta připravte dva stejné bochníky. Nechte odpočívat 15 minut. Vložte na namazaný papír nebo papír na pečení. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 250 ° C po dobu 10 minut, poté se vraťte na 200 ° C a pečte dalších 50 minut. (Top-bottom heat) Každá trouba pečeme jinak, proto se doba pečení může měnit (+/- 5 minut).
Vyrobeno v Německu.
Výživové hodnoty na 100 g / 100 ml
Kalorie 1428 kJ / 341 kcal
Tuk 1,19 g
z nichž jsou nasycené mastné kyseliny 0,17 g
Sacharidy 69,1 g
z toho cukru 1,82 g
Protein 10,2 g
Sůl 2,03 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.