Kaviár z cípala hlavatého mletý, Bottarga di Muggine, Itálie 70g
Bottarga di Muggine, sušená, solená a mletá jikra, velmi vhodná k rafinaci a dochucování různých rybích pokrmů. Chuť je jemná a ne příliš slaná. Obzvláště populární v japonské kuchyni.
Kategorie: | Koření |
---|
Bottarga di Muggine, sušená, solená a mletá jikra, velmi vhodná k rafinaci a dochucování různých rybích pokrmů. Chuť je jemná a ne příliš slaná. Obzvláště populární v japonské kuchyni.
Složení: Cípal hlavatý (Mugil cephalus), mořská sůl.
Vyrobeno v Itálii.
Původní zóna: FAO 31.
Alergeny: ryba
Odpovědný podnikatel: Spanu Giovanni & C. snc
Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorická hodnota 1735 kJ / 415 kcal
Tuk 28 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,9 g
Sacharidy 1 g
z toho cukr 0 g
Bílkoviny 39,7 g
Sůl 2,34 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.